محصولات مرتبط
شرکت شیائومی برای اینکه بتواند محصولی ارزان تر ارائه کند ساعت می واچ لایت را در تاریخ 18 دسامبر 2020 به بازار عرضه کرد. این ساعت هوشمند که نسخه سبک تر ساعت می واچ می باشد، دارای ظاهری شیک بوده و شباهت غیرقابل انکاری با اپل واچ دارد که به همین دلیل محبوبیت زیادی بین کاربران ایرانی پیدا کرده است. این ساعت هوشمند شیائومی که جزو محصولات میان رده و اقتصادی محسوب می شود، مشخصات فنی مناسب و قابل قبولی را داراست. قیمت ساعت می واچ لایت در زمان عرضه حدود 77 دلار بوده است.
بررسی مشخصات فنی
همانطور که بیان شد طراحی مستطیل شکل این ساعت هوشمند با ابعاد 41 در 35 در 11.9 میلیمتر به همراه وزن 35 گرمی آن شباهت زیادی به اپل واچ دارد. بدنه این مدل از پلاستیک بوده و از قابلیت ضد آب با تحمل فشار 5 اتمسفر پشتیبانی می کند. فشار 5 اتمسفر بصورت تئوری به معنای تا عمق 50 متر می باشد. اندازه صفحه نمایش IPS LCD حدود 1.4 اینچ بوده و دارای روشنایی 350 نیت می باشد. البته باید خاطر نشان کرد که روشنایی صفحه بصورت خودکار تنظیم می شود و میزان روشنایی فوق به کاربر اجازه می دهد تا به راحتی در زیر تابش مستقیم نور از ساعت هوشمند فوق استفاده کرد.
رزولوشن این نمایشگر 320 در 320 بوده که میزان رزولوشن قابل قبولی در این محدوده قیمتی می باشد. سیستم عامل بکار رفته در ساعت می واچ لایت، اختصاصی بوده و با سیستم عامل های اندروید و iOS سازگاری دارد. در این ساعت هوشمند همچون بسیاری دیگر از مدل ها خبری از اسپیکر و یا اسلات سیم کارت و کارت حافظه نیست. باتری این ساعت هوشمند از نوع لیتیوم یونی و غیر قابل تعویض بوده و دارای 230 میلی آمپر ساعت ظرفیت می باشد. از ظرفیت باتری فوق انتظار شارژدهی مناسبی می رود. برای شارژ دستگاه باید از شارژ مغناطیسی مخصوصی که همراه گجت درون جعبه قرار دارد، استفاده کنید.
پس از یکبار شارژ کامل دستگاه، در استفاده معمول می توان بین 4 الی 7 روز شارژدهی داشته باشد. برای شارژ کامل دستگاه نیاز به 2 ساعت زمان می باشد که زمان قابل قبولی است. حسگرهای شتاب سنج سه محوره، ژیروسکوپ سه محوره، پایش ضربان قلب و فشارسنج وظیفه پایش وضعیت خواب و دیگر قابلیت ها همچون بررسی سلامتی کاربر را دارند. گزارش اعلان های گوشی، نمایش وضعیت آب و هوا، هشدار بیدارباش، چراغ قوه، کنترل موسیقی و برنامه تمرین تنفس از دیگر ویژگی ها و قابلیت های این گجت پوشیدنی می باشد.
همچون بسیاری دیگر از ساعت های هوشمند، خبری از شبکه بی سیم و پورت USB نیست. ارتباط بین ساعت هوشمند و گوشی هوشمند کاربر از طریق دو نرم افزار Xiaomi Wear برای سیستم های اندرویدی و Xiaomi Wear Lite برای سیستم های iOS صورت می گیرد. از دیگر ویژگی های خصوصی سازی ساعت می واچ لایت می توان به حدود 120 واچ فریم زیبا و مختلف که برای دستگاه طراحی شده، نام برد. یکی دیگر از قابلیت هایی که این مدل را برای کاربران فارسی زبان بسیار مورد پسند قرار داده است، پشتیبانی از نمایش اعلانات فارسی است، قابلیتی که بیشتر ساعت های هوشمند از آن بی بهره هستند.
نتیجه گیری
یکی از بهترین مدل های ساعت هوشمندی که می توان برای خرید به کاربران مخصوصا کاربران فارسی زبان توصیه کرد، ساعت می واچ لایت است که با توجه به مشخصات سخت افزاری قابل قبول و ویژگی های تعبیه شده کاربرپسند و کاربردی، می توان این مدل را جزو بهترین مدل های بازار نامید. در انتها اگر قصد خرید ساعت می واچ لایت را دارید، توصیه ما خرید این گجت پوشیدنی از فروشگاه اینترنتی همه چی آنلاین است.
مزایا
مشخصات فنی مناسب
قیمت مناسب
پشتیبانی از نمایش اعلان های فارسی
معایب
عدم وجود سنسور SPO2
عدم پشتیبانی از ویژگی تماس با بلوتوث
دیدگاه خود را بنویسید