شما هم گاهی از گوشی‌های بزرگ و پیچیده خود برای استفاده روزمره خسته می‌شوید؟ این مطلب می‌تواند یک راهنمای خرید گوشی برای شما دوستداران گوشی‌های ساده باشد. اما بهترین گوشی ساده کدام‌ است؟ پاسخ به این سوال در یک مورد خلاصه نمی‌شود. اکثر ما تجربه استفاده از گوشی‌های ساده را داشته‌ایم. این‌روزها با وجود گوشی‌های هوشمند و پر از امکانات که ارتباط را برای همه آسان‌تر می‌کند استفاده از گوشی‌های ساده ممکن است کمی عجیب به‌نظر برسد ولی تا زمانی که با بهترین گوشی دکمه ای کار نکنید متوجه ویژگی‌های منحصربه‌فرد گوشی‌های ساده مثل آنتن‌دهی قوی یا باتری‌های فوق‌العاده آن‌ها نخواهید شد.

امروزه اکثر کاربران گوشی‌های ساده از آن‌ها به عنوان گوشی دوم خود استفاده می‌کنند و بیشترین کاربری آن‌ها تماس یا پیامک است. در ضمن این گوشی‌های ساده به دلیل مقاومت بیشتر در برابر ضربه نسبت به گوشی‌های امروزی و همچنین پایین بودن قیمت آن‌ها برای استفاده در محیط‌های کاری مناسب خواهند بود. برندهایی مثل نوکیا همیشه به داشتن بهترین گوشی ساده معروف بوده‌اند و برندهایی مثل ارد هم چند وقتی است به آن‌ پیوسته‌اند. در این مطلب می‌خواهیم بهترین گوشی‌های ساده برندهای نوکیا و ارد را معرفی کنیم! همراه ما باشید.

گوشی Nokia 5710؛ بهترین گوشی ساده 2022

یکی از جدیدترین محصولات کمپانی نوکیا گوشی Nokia 5710 است که امکانات شگفت‌انگیزی را با خود به همراه دارد. خاص‌ترین ویژگی این گوشی موبایل که آن را در لیست بهترین گوشی ساده 2022 قرار داده است و احتمالاً تا پیش از این کسی از بهترین گوشی ساده هم انتظار چنین ویژگی را نداشت، وجود یک محفظه کشویی در پشت گوشی برای قرار گرفتن هدفون نوکیا Xpress است و زمانی که هدفون‌ها در محفظه قرار می‌گیرند باتری گوشی آن‌ها را شارژ می‌کند!

این هدفون‌ها قابلیت حذف نویز محیطی را دارند و وضوح صدای خوبی را در اختیار ما قرار می‌دهند و با وجود اینکه شارژ آن‌ها در زمان مکالمه بیشتر از 2 و نیم ساعت و در زمان شنیدن موسیقی بیشتر از 4 ساعت دوام نمی‌آورد، نباید زیاد نگران شارژ کردن آن‌ها باشیم، چرا که محفظه شارژ آن‌ها همیشه در دسترس است.

باتری با ظرفیت 1450 میلی‌آمپرساعتی هم دیگر ویژگی این گوشی فوق‌العاده است که تا 6 ساعت به ما امکان یک مکالمه با کیفیت را می‌دهد. سازندگان این گوشی ساده در قاب پشتی به یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی بسنده کرده‌اند که نمی‌شود توقع زیادی از آن داشت. حافظه داخلی 128 مگابایتی، پشتیبانی از کارت حافظه، وزن 129 گرمی و… از ویژگی‌های دیگر این گوشی موبایل است که بهتر است پیش از خرید از آن‌ها اطلاع داشته باشید.

مزایا

  • وجود هدفون Xpress
  • ظرفیت باتری بالا

معایب

  • دوربین ضعیف
  • وزن نسبتاً بالا

گوشی موبایل Nokia 6300 4G؛ بهترین گوشی دکمه ای 2021

گوشی موبایل Nokia 6300 4G؛ بهترین گوشی دکمه ای 2021

گوشی نوکیا 6300 از جدیدترین محصولات ارائه شده توسط کمپانی نوکیا و از اولین گزینه‌های لیست بهترین گوشی ساده به شمار می‌آید. نسخه اول این گوشی در سال 2007 ارائه شد و اکنون این نسخه جدید با تغییرات چشم‌گیری مخصوصاً در قسمت بدنه معرفی شده است. اگر بخواهیم در ابتدا به مشخصات ظاهری آن بپردازیم باید گفت جنس بدنه نسبت به نسل اول این گوشی که فلزی بود به پلی کربنات تغییر یافته است و احتمالاً مقاومت نسل اول را ندارد.

نمایشگر 2.4 اینچی، وزن حدود 104 گرم، ابعاد 131.4x53x13.7 و… یک گوشی نسبتاً خوش‌دست محسوب می‌شود. در قاب پشتی گوشی هم با یک دوربین از نوع VGA همراه با یک فلش روبه‌رو هستیم که فلش حکم چراغ‌قوه گوشی را هم ایفا می‌کند. در این گوشی موبایل شاهد 2 برابر شدن ظرفیت باتری نسبت به نسل قبل هستیم، یعنی باتری با ظرفیت 1500 میلی‌آمپرساعتی که طبق گفته کمپانی می‌توانید تا 27 روز روی کاردهی آن حساب کنید. حافظه داخلی دستگاه 4 گیگابایت است ولی می‌توانید با استفاده از کارت حافظه تا حداکثر 32 گیگابایت آن را افزایش دهید.

و اما مهم‌ترین ویژگی که می‌توان به واسطه آن این گوشی را بهترین گوشی ساده بنامیم، امکان پشتیبانی این گوشی موبایل از شبکه 4G و قابلیت اتصال به وای‌فای است. همچنین می‌توانید با آن به‌راحتی برنامه‌های خود در یوتیوب، واتساپ، فیسبوک و…  را دنبال کنید. بدون شک این گوشی موبایل می‌تواند از گزینه‌های اول شما برای انتخاب بهترین گوشی دکمه ای 2021 باشد.

مزایا

  • پشتیبانی از شبکه 4G
  • باتری با ظرفیت خوب
  • حافظه داخلی کافی

معایب

  • بدنه نسبتاً ضعیف
  • وزن نسبتاً بالا

گوشی Nokia 5310؛ بهترین گوشی ساده برای دوستداران موسیقی

گوشی Nokia 5310؛ بهترین گوشی ساده برای دوستداران موسیقی

اگر به‌دنبال بهترین گوشی دکمه ای کلاسیک و خوش‌دست می‌گردید گوشی نوکیا 5310 می‌تواند بهترین گوشی نوکیا برای شما باشد. این گوشی به دلایل زیادی می‌تواند در لیست بهترین گوشی ساده جایگاه بسیار خوبی به دست بیاورد. به‌ کار رفتن پلاستیک در ساخت بدنه این گوشی، خمیدگی لبه‌های کناری گوشی، وزن حدوداً 88 گرمی و… همه دست به دست هم داده‌اند تا یک گوشی خوش‌دست و سبک را برای استفاده روزمره در اختیار ما قرار دهند. 

قاعدتاً این گوشی ساده برای انجام امور معمولی روزانه مثل تماس یا پیامک یا شنیدن موسیقی ساخته شده است و نمی‌شود از آن برای عکس‌برداری انتظار زیادی داشت با این‌وجود در قاب پشتی یک دوربین VGA همراه با فلش LED در نظر گرفته شده است که تا حدودی انتظارات برای عکس‌برداری یا فیلم‌برداری معمولی را برآورده می‌کند. باتری قوی و مناسب گوشی نوکیا 5310 هم باعث شده این گوشی بهترین گوشی ساده در نظر گرفته شود زیرا باتری با ظرفیت 1200 میلی‌آمپرساعتی امکان استفاده طولانی مدت از آن در روزمره را فراهم می‌کند.

و اما چرا این گوشی موبایل بهترین گوشی ساده برای دوستداران موسیقی نام گرفته است؟ کمپانی نوکیا در طراحی نوکیا 5310 به علاقه‌مندان موسیقی توجه ویژه‌ای نشان داده‌اند و با درنظر گرفتن دکمه‌های اختصاصی پخش موسیقی در لبه‌های کناری گوشی دسترسی به موسیقی را آسان‌تر کرده‌اند.

مزایا

  • وزن مناسب برای استفاده روزمره
  • دکمه‌های اختصاصی پخش موسیقی در لبه‌های کناری
  • پشتیبانی از کارت حافظه حداکثر 32 گیگابایت

معایب

  • دوربین نسبتاً ضعیف
  • کمبود حافظه داخلی

درباره برند اُرُد (OROD) چه می‌دانید؟

درباره برند اُرُد (OROD) چه می‌دانید؟

پیش از این به معرفی بهترین گوشی ساده از برند نوکیا پرداختیم که برای همه نامی آشنا بود اما در ادامه می‌خواهیم به لیستی از بهترین گوشی ساده از برند اُرُد (OROD) بپردازیم! این برند یک برند ایرانی است که از سال 1391 شروع به فعالیت کرده و در ساخت گوشی‌های ساده توانسته در میان رقیبان، اعتبار خوبی به دست بیاورد. در ادامه مطلب به معرفی بهترین گوشی ساده ارد، این برند ایرانی می‌پردازیم.

گوشی OROD 216i

گوشی OROD 216i

اگر قصد خرید یک گوشی خوش‌دست و سبک برای استفاده روزمره را دارید، گوشی OROD 216i با وزن 59 گرم و ابعاد 150X50X14 بهترین گوشی ساده برای شما خواهد بود. شرکت ارد در واقع این گوشی را از نوکیا 216 الهام گرفته‌ و تا حد زیادی هم موفق بوده‌اند. صفحه نمایش کوچک 2.4 اینچی این گوشی انتظارات لازم از یک گوشی ساده را برآورده می‌کند. دوربین VGA در قاب پشتی، بلوتوث، امکان پخش رادیو و… از دیگر ویژگی‌های این گوشی هستند. 

حافظه داخلی گوشی هم 64 مگابایت است اما خوشبختانه تولیدکنندگان برای بهترین گوشی ساده خود درگاه کارت حافظه هم در نظر گرفته‌اند. باتری گوشی OROD 216i هم 600 میلی‌آمپرساعت ظرفیت دارد ولی می‌توانید مطمئن باشید باتوجه به سخت‌افزار این گوشی عمر مطلوبی را برای باتری رقم می‌زند. 

این گوشی موبایل به دلیل وزن پایین برای سالمندان مناسب خواهد بود همچنین به دلیل امکان استفاده همزمان دو سیم‌کارت به عنوان گوشی موبایل کاری هم بهترین گزینه خواهد بود. 

مزایا

  • وزن کم
  • درگاه کارت حافظه

معایب

  • ظرفیت نسبتاً پایین باتری

گوشی OROD 3310

گوشی OROD 3310

مثل اینکه برند ارد درنظر گرفته است با ساخت گوشی‌های سبک و راحت مخاطبانی که با گوشی‌های هوشمند و سنگین و بزرگ این‌روزها ارتباط برقرار نمی‌کنند را حسابی به خود جذب کند. گوشی OROD 3310 هم با وزن 86 گرم و ابعاد 128x59x13.8 و بدنه‌ای که از جنس پلاستیک ساخته شده است، از این قاعده مستثنی نیست. یکی از نقاط قوت که این گوشی را تبدیل به بهترین گوشی ساده کرده است، پشتیبانی از شبکه 2G است. صفحه نمایش این گوشی ارد تفاوت خاصی با دیگر گوشی‌های دکمه‌ای ندارد و در سایز 2.4 اینچی از جنس LCD TFT ارائه شده است اما 64 هزار رنگ را تشخیص دهد.

حافظه داخلی گوشی 64 مگابایت درنظر گرفته شده اما اگر به فضای بیشتری احتیاج دارید این گوشی قابلیت پشتیبانی از کارت‌حافظه حداکثر 8 گیگابایتی را هم دارد. 

در این گوشی با باتری 1000 میلی‌آمپرساعتی که قابلیت تعویض هم دارد روبه‌رو هستیم، همچنین منو و کیبورد فارسی این گوشی از دیگر مزایای آن مخصوصاً برای استفاده سالمندان است. 

مزایا

  • پشتیبانی از شبکه 2G
  • وزن کم
  • مجهز به چراغ‌قوه

معایب

  • عدم مقاومت زیاد به علت بدنه پلاستیکی

گوشی OROD 106

گوشی OROD 106

ویژگی‌های گوشی OROD 106 شاید شبیه به بقیه لیست بهترین گوشی ساده باشد اما نکاتی هست که آن را از بقیه متمایز می‌کند! بدنه این گوشی به طور کامل از پلاستیک ساخته شده ولی مقاومت خوبی در برابر ضربه نشان داده است، همچنین وزن سبک 64 گرمی آن باعث شده به عنوان گوشی دوم بهترین گزینه محسوب شود به راحتی در جیب حمل شود. این گوشی همزمان از دو سیمکارت پشتیبانی می‌کند و صفحه کلید نرم هم آن را به گوشی مناسبی برای سالمندان تبدیل کرده است.

صفحه نمایش 1.77 اینچی با وجود کوچک بودن وضوح خوبی دارد و حتی زیر نور آفتاب هم امتحان خود را خوب پس داده است. اگر بخواهیم به کمبودهای این گوشی هم اشاره کنیم باید گفت در گوشی OROD 106 خبری از دوربین نیست ولی با نگاه مثبت می‎‌توان گفت عدم وجود دوربین و سیستم‌عامل باعث شده باتری 600 میلی‌آمپرساعتی این گوشی به راحتی تا سه روز برای ما کاردهی داشته باشد.

مزایا

  • وزن سبک
  • وضوح خوب نمایشگر
  • قابلیت استفاده همزمان دو سیمکارت

معایب

  • عدم وجود دوربین
  • باتری با ظرفیت پایین

کلام آخر

این‌روزها شاید کمی عجیب باشد که با وجود بهترین گوشی‌های هوشمند کسی به دنبال لیست بهترین گوشی های ساده باشد! اما گوشی‌های ساده هم همچنان کاربردهای خاص خود را دارند و همچنین برای مثال برای حمل‌و‌نقل در محل کار بسیار مناسب هستند. جدا از آن حتی بهترین گوشی ساده هم هنوز قیمت مناسبی دارند و نسبت به سایر گوشی‌ها بسیار مقرون‌به‌صرفه هستند. اگر قصد خرید بهترین گوشی دکمه ای را دارید این مطلب می‌تواند در انتخاب به شما کمک کند.

منبع: techadvisor