محصولات مرتبط
شرکت سامسونگ گلکسی a31 را در تاریخ 24 مارس 2020 معرفی کرد و آن را از تاریخ 27 آوریل 2020 روانه بازارها نمود. قیمت گوشی گلکسی a31 در زمان عرضه حدود 300 دلار بود و این گوشی سامسونگ در چهار رنگ مشکی، آبی، قرمز و سفید ارائه شده است. غول کره ای در سال جاری محصولات میان رده زیادی را عرضه کرده و انتخاب بهترین آنها توسط کاربر کار سختی است. با این حال، محصول پیش رو یکی از ارزان ترین گوشی های میان رده سامسونگ به حساب می آید که از قابلیت های گسترده ای برخوردار است. به طور خلاصه، این گوشی دارای نمایشگر سوپر امولد، تراشه مدیاتک هلیو P65، دوربین های چهارگانه و باتری 5000 میلی آمپری است. در صورتی که قصد خرید این گوشی میان رده را دارید، برای نقد و بررسی آن تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
طراحی و ساخت گلکسی a31
همانند گوشی a51، طراحی کلی گلکسی a31 نیز به روز شده و هنگام در دست گرفتن آن بهتر متوجه این موضوع خواهید شد. ابعاد این محصول به صورت 159.3 در 73.1 در 8.6 میلی متر می باشد و سبب شده وزن نسبتا سبکی داشته باشد که حدود 185 گرم است. بیشتر جلوی گلکسی a31 را نمایشگر 6.4 اینچی فرا گرفته که توسط گوریلا گلس 3 محافظت می شود. این نمایشگر دارای حاشیه های نسبتا کمی است که در پائین صفحه نمایش ضخیم تر شده است. در بالای صفحه نمایش ناچ Infinity-U وجود دارد که در آن دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی تعبیه شده است. در حالی که فضای کافی برای LED در صفحه نمایش برای نشان دادن اعلان ها وجود دارد، سامسونگ آن را ارائه نکرده است.
در بدنه گوشی گلکسی a31 از طراحی سه لایه ای استفاده شده که هر سه آنها پلاستیکی است. مطمئنا تیم طراحی برای زیباسازی هر چه بیشتر بدنه پشتی این محصول تلاش های گسترده ای کرده اند؛ این طراحی جذاب هنگام بازتاب نور خودش را بیشتر نمایان می کند. لازم به ذکر است که پشت گلکسی a31 خمیده است و این موضوع سبب می شود هنگام در دست گرفتن آن احساس بهتری داشته باشید. در کنار طراحی جذاب، ماژول دوربین این محصول نیز به نوبه خود جلب توجه می کند. دوربین های چهارگانه این گوشی در کنار فلش LED بر روی نوار سیاه رنگ مستطیل شکلی سوار شده اند که مشابه آن را در دیگر محصولات سامسونگ دیده ایم. در مجموع با توجه به قیمت گوشی گلکسی a31، این محصول از طراحی خوش ساخت و منحصر به فردی برخوردار است.
نمایشگر گلکسی a31
گوشی a31 سامسونگ جزو ارزان ترین گوشی های موجود در بازار به حساب می آید که در آن از نمایشگر سوپر امولد استفاده شده است. همین عامل می تواند منجر به ترغیب کاربران برای خرید این گوشی میان رده شود. صفحه نمایش گوشی a31 دارای رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل با نسبت تصویر 20:9 می باشد؛ به عبارت دیگر از تراکم 411 پیکسلی برخوردار است. حداکثر روشنایی که این نمایشگر قادر به ارائه آن است حدود 420 نیت می باشد؛ در صورتی که حالت خودکار روشنایی را فعال نمائید، وضوح تصویر تا 635 نیت افزایش می یابد. روشنایی مناسب این نمایشگر سبب می شود که در محیط های بیرونی نیز به راحتی بتوانید از گلکسی a31 استفاده نمائید و محتوای در حال نمایش را مشاهده کنید. به لطف فناوری اولد، این صفحه نمایش از نسبت کنتراست بسیار خوبی در ارائه رنگ ها برخوردار است و تجربه لذت بخشی را به همراه دارد.
باتری و شارژدهی
در گلکسی a31 از باتری قدرتمند 5000 میلی آمپری استفاده شده که نسبت به گوشی a51 و a41 افزایش یافته است. به لطف این باتری حجیم، در آزمایش های صورت گرفته استقامت 124 ساعتی به ثبت رسانده شده که عملکرد فوق العاده ای محسوب می شود. در صورت استفاده مداوم از گلکسی a31 قادر خواهید بود حدود 33 ساعت مکالمه تلفنی، 17 ساعت وب گردی و 20 ساعت ویدئو پخش کرد. همانند سایر محصولات سری a و m در این گوشی نیز از آداپتور 15 واتی استفاده شده است. شارژر این گوشی توانسته در آزمایش 30 دقیقه ای حدود 30 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید؛ شارژ کامل آن نیز به تقریبا 3 ساعت زمان نیاز دارد. در مجموع، باتری این محصول عملکرد قابل قبولی را در میان سایر گوشی های میان رده بدست آورده است.
نرم افزار و سخت افزار
سیستم عامل گلکسی a31 در زمان عرضه به صورت اندروید 10.0 و به همراه رابط کاربری One UI 2.0 ارائه شده بود. این رابط کاربری به سطحی از شکوفایی رسیده که در آن نظم، سازماندهی و سادگی به وضوح به چشم می آید. رابط کاربری One UI 2.0 با مجموعه گسترده ای از ویژگی ها و ویجت های مختلف ارائه شده که می توانید آن را بر اساس علایق خودتان شخصی سازی نمائید. همانطور که بالاتر گفته شد، در گلکسی a31 هیچگونه LED برای نمایش اعلان ها وجود ندارد؛ در عوض سامسونگ از قابلیت نورپردازی حاشیه گوشی یا به اصلاح Edge Lighting استفاده نموده که که کناره های گوشی را هنگام دریافت اعلان ها روشن می کند.
با توجه به قیمت گوشی گلکسی a31 در این گوشی از تراشه مدیاتک هلیو p65 استفاده شده که به صورت هشت هسته ای است و از دو هسته 2.0 گیگاهرتز Cortex A75 به همراه شش هسته 1.7 گیگاهرتز Cortex A55 تشکیل شده است. متاسفانه پردازنده گلکسی a31 نتوانسته عملکرد خوبی را در بنچ مارک های معتبر بدست آورد که حاکی از ضعیف بودن آن نسبت به سایر گوشی های میان رده این محدوده قیمتی است. با این حال، در استفاده روزمره از این گوشی شما با مشکلی مواجه نخواهید شد و به راحتی می توانید برنامه های مورد نیازتان را اجرا نمائید.
دوربین های چهارگانه گلکسی a31
همانطور که انتظار می رفت، دوربین گلکسی a31 چهارگانه است و چیز غافلگیر کننده ای در خصوص آن وجود ندارد. این دوربین ها به صورت دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی، دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی و دوربین 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق می باشد. عکس های گرفته شده توسط دوربین اصلی در حالت پیش فرض به صورت 12 مگاپیکسلی ذخیره می شوند که از جزئیات مناسب و کمی نویز برخوردار هستند. این عکس ها دامنه پویایی گسترده ای دارند و رنگ ها نیز در آنها به خوبی نمایش داده می شود. دیگر دوربین های گلکسی a31 عکس های معمولی را به ثبت رسانده اند و از آنها نمی توان انتظارات بیشتری را داشت. با این حال، این گوشی عملکرد خوبی را در بخش دوربین داشته و عکس های قابل قبولی را گرفته است.
جمع بندی
همانطور که گفته شد، گلکسی a31 گوشی میان رده ای است که از قابلیت های نسبتا خوبی برخوردار است. این محصول مقرون به صرفه توانسته عملکرد بهتری نسبت به گوشی های سری m داشته باشد و در آن از طراحی جذابی استفاده شده است. از مزایای این گوشی می توان به نمایشگر سوپر امولد، باتری قدرتمند، دوربین های با کیفیت و طراحی خوش دست اشاره کرد. با در نظر گرفتن قیمت گوشی گلکسی a31، این محصول ارزش خرید بالایی دارد و مطمئنا رضایت کاربر را به همراه خواهد داشت. در آخر، خرید این محصل مقرون به صرفه برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال گوشی میان رده با کیفیتی هستند پیشنهاد می شود.