بهترین گوشی های گیمینگ می توانند با تبلت ها و در مواردی حتی با کنسول هایی قابل حملی همچون نینتندو سوییچ رقابت کنند. اگر گیمر هستید، ارزش آن را دارد که یکی از گوشی های گیمینگ را در اختیار داشته باشید. انتخاب بهترین گوشی گیمینگ با انتخاب یک گوشی معمولی کاملا متفاوت است. در حالت ایدهآل، برای انتخاب بهترین گوشی گیمینگ به صفحه نمایش بزرگ با وضوح بالا، نرخ تازهسازی بالا و پردازنده قدرتمند نیاز دارید. عمر بالای باتری نیز می تواند کمک شایانی به این موضوع کند. گوشیهایی همچون گلکسی S21 اولترا و آیفون 13 پرو مکس نیز در این راهنمای خرید گوشی حضور دارند اما بهترین گوشی گیمینگ می تواند حتی فراتر از این ها نیز عمل کند.
در لیست بهترین گوشی گیمینگ، محصولاتی همچون ایسوس ROG Phone 5 و لنوو Legion Phone Duel را در نظر داریم که ویژگیهایی مانند تریگرها، حالتهای قابل تنظیم بازی، لرزش بهتر و خنککننده پیشرفته را ارائه میکنند. گوشی هایی مانند رد مجیک 7 و بلک مجیک 4 پرو نیز وجود دارند که می توان آنها را در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار داد. در حال حاضر، بهترین گوشی های گیمینگ موجود که به صورت انحصاری برای بازی طراحی شده اند را در ابتدای لیست گذاشته ایم. در پایین نیز، گوشی های گیمینگ عمومی تری همچون گوشی ردمی k40 گیمینگ قرار دارد که برای بازی مناسب است. در صورت اضافه شدن محصولات جدید نیز این لیست را به روز خواهیم کرد. با ما در معرفی بهترین گوشی گیمینگ همراه باشید.
1. بهترین گوشی های گیمینگ: ایسوس Rog Phone 5
اولین محصولی که در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار دارد، Rog Phone 5 شرکت ایسوس است که طراحی منحصر به فردی دارد. این مدل اواسط سال 2021 معرفی شده و در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 8، 12 و 16 گیگابایتی تولید شده است. این گوشی برای اجرای بازی ها متکی به یک پردازنده اسنپدراگون 888 است که قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد. صفحه نمایش آن نیز از نوع امولد است و از نرخ نوسازی 144 هرتز پشتیبانی می کند. نرخ نوسازی بالای نمایشگر سبب شده که تجربه گیمینگ بسیار خوبی داشته باشید و به کمک دکمه های کناری گوشی بتوانید حداکثر لذت را از بازی ببرید. همانطور که احتمالا می دانید، برای اجرای بازی های سنگین به باتری قدرتمند نیز نیاز دارید، این محصول به یک باتری 6000 میلی آمپری مجهز شده تا خیالتان از هر جهتی راحت باشد.
مزایا
- پردازنده قدرتمند
- صفحه نمایش و بلندگوهای با کیفیت
معایب
- نبود دوربین تله فوتو
- ابعاد بزرگ و وزن سنگین
2. لنوو Legion Phone Duel
دومین محصولی که در لیست بهترین گوشی گیمینگ به آن اشاره خواهیم کرد، لنوو Legion Phone Duel است! این مدل اواسط سال 2020 معرفی شده و هم اکنون می توانید آن را در بازار با حافظه های داخلی 256 و 512 گیگابایت با رم های 12 و 16 گیگابایتی تهیه کنید. پردازنده بکار گرفته از نوع اسنپدراگون 865 است که قدرت بالایی در اجرای بازی های سنگین دارد. صفحه نمایش این گوشی از نوع امولد است و خوشبختانه از نرخ نوسازی 144 هرتز پشتیبانی می کند؛ بنابراین بازی ها را می توانید با حداکثر تازه سازی ممکن اجرا کنید و تجربه گیمینگ خوبی را داشته باشید. وظیفه تامین انرژی گوشی نیز بر عهده یک باتری 5000 میلی آمپری است که از فست شارژ 90 هرتز پشتیبانی می کند.
مزایا
- عملکرد مناسب پردازنده
- صفحه نمایش 144 هرتز
معایب
- قیمت نسبتا بالا
- مشکلات نرم افزاری
3. بهترین گوشی های گیمینگ: ردمی k40 گیمینگ
اگر بودجه زیادی برای خرید بهترین گوشی گیمینگ را ندارید، پیشنهاد می کنیم که نگاهی به ردمی k40 گیمینگ بیاندازید. این محصول اواسط سال 2021 معرفی شده و می توانید آن را در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 6، 8 و 12 گیگابایتی خریداری کنید. نمایشگر 6.67 اینچی این محصول از نوع اولد است و نرخ نوسازی آن هم به صورت 120 هرتز می باشد. شیائومی در این مدل از پردازنده مدیاتک دایمنسیتی 1200 بهره برده که قدرت پردازشی قابل قبولی برای اجرای بازی های سنگین دارد. در خصوص باتری و شارژدهی نیز جای نگرانی وجود ندارد چرا که ردمی k40 گیمینگ به یک باتری 5065 میلی آمپری مجهز شده است. این باتری از شارژ سریع 67 وات پشتیبانی می کند و قادر است گوشی را در مدت زمان معقولی شارژ نماید.
مزایا
- طراحی خوش ساخت
- پردازنده مناسب
- قیمت مقرون به صرفه
معایب
- عدم پشتیبانی از شارژ بی سیم
- نبود اسلات حافظه جانبی
4. بلک شارک 3
از دیگر محصولات میان رده ای که در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار دارد، بلک شارک 3 است. شیائومی این دستگاه را اوایل سال 2020 در حافظه های 128 و 256 گیگابایت با رم های 8 و 12 گیگابایتی معرفی نمود. سیستم عامل بلک شارک 3 با توجه به زمان عرضه آن به صورت اندروید 10 است که قابل ارتقا به نسخه های بالاتر نیز می باشد. پردازش و اجرای برنامه ها برعهده تراشه اسنپدراگون 865 است که بازی ها را به خوبی اجرا می کند. نمایشگر 6.67 اینچی آن نیز امولد است که از نرخ نوسازی 90 هرتز پشتیبانی می کند؛ شاید انتظار می رفت که در این محصول از نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده می شد اما شیائومی از آن بهره نبرده است. باتری بلک شارک 3 ظرفیتی 4720 میلی آمپری دارد و از شارژ سریع 65 وات پشتیبانی می کند.
مزایا
- قیمت مناسب
- کیفیت بالای دوربین ها
معایب
- عملکرد متوسط پردازنده
- نرخ نوسازی 90 هرتز
5. گوشی Razer Phone 2
آخرین مدلی که در لیست بهترین گوشی گیمینگ قرار دارد، Razer Phone 2 است. این دستگاه نسبتا قدیمی است و تاریخ ارائه آن به سال 2018 برمیگردد. با این حال، در آن از پردازنده اسنپدراگون 845 استفاده شده که در آن زمان بسیار قدرتمند بود. در حال حاضر نیز این پردازنده از قدرت خوبی برخوردار است و می توانید بازی هایی همچون پابجی و یا فورتنایت را توسط آن اجرا کنید. ناگفته نماند که صفحه نمایش این محصول IPS LCD است و نرخ نوسازی آن به صورت 120 هرتز می باشد. نمایشگر گفته شده مصرف باتری کمی دارد و این موضوع سبب شده تا مدت زمان بیشتری از گوشی استفاده کنید. باتری Razer Phone 2 ظرفیتی 4000 میلی آمپری دارد و برای استفاده های طولانی مدت باید آن را همواره شارژ کنید.
مزایا
- طراحی زیبا و چشم نواز
- اولترا موشن و نرخ نوسازی 120 هرتز
- پردازنده مناسب
معایب
- نبود جک 3.5 میلی متری صدا
- داغ شدن گوشی در هنگام بازی
دیدگاه خود را بنویسید