اپل نسخه جدید از گجت پوشیدنی و پرطرفدار خود یعنی اپل واچ سری ۷ را در سپتامبر سال ۲۰۲۱ معرفی کرد. این سری جدید شامل بهبودهایی نسبت به سری قبلی است. با نگاهی به مشخصات اپل واچ سری ۷ متوجه می‌شویم این مدل بیشتر از این که یک محصول بازطراحی شده و کاملاً جدید باشد، یک به‌روز‌رسانی برای سری ۶ محسوب می‌شود. در این مطلب از همه‌چی آنلاین قصد داریم به بررسی مشخصات اپل واچ سری ۷ و بررسی ویژگی‌های آن بپردازیم. اگر قصد خرید این گجت یا ارتقا اپل واچ سری ۶ را دارید، این مطلب برایتان مفید خواهد بود.

طراحی

طراحی

طراحی اپل واچ سری ۷ مبتنی بر ظاهر مربعی با لبه‌های گرد شده نسل‌های قبلی است، اما اکنون در گزینه‌های اندازه بدنه ۴۱ و ۴۵ میلی‌متری برای مطابقت با ترجیحات و اندازه‌های مختلف مچ ارائه می‌شود. طراحی اپل واچ سری ۷ با لبه‌های نرم‌تر و گردتر اصلاح شده است. اگرچه بدنه‌ها اکنون کمی بزرگ‌تر شده‌اند، اما همچنان با بندهای نسل قبلی این ساعت هوشمند کار می‌کنند.

وزن‌ مدل‌های مختلف اپل واچ سری ۷ بسته به اندازه و جنس بدنه از ۳۲ گرم تا ۵۱.۵ گرم متغیر است و مدل‌های فولادی ضد زنگ سنگین ترین آن‌ها هستند. با نگاهی به مشخصات اپل واچ سری ۷ و مقایسه آن با مدل قبلی می‌بینیم که این افزایش وزن بسیار جزئی است. اپل واچ سری ۷ دارای همان ضخامت ۱۰.۷ میلی‌متری سری ۶ است.

تمام مدل‌های اپل واچ سری ۷ دارای پشتی سرامیکی و کریستالی مشکی هستند که چهار خوشه LED و چهار فتودیود را در خود جای داده است تا ویژگی‌های نظارت بر سلامت مانند نظارت بر ضربان قلب، نظارت بر اکسیژن خون و ECG را تسهیل کند. در کنار اپل واچ یک Digital Crown برای پیمایش در منوها و یک دکمه کناری برای نمایش برنامه‌های پرکاربرد، دسترسی به خدمات اضطراری، تأیید خریدهای Apple Pay و موارد دیگر وجود دارد.

Digital Crown مجهز به بازخورد لمسی است که هنگام پیمایش در لیست‌ها و کنترل جنبه‌های مختلف اپل واچ، حسی دقیق و مکانیکی ارائه می‌دهد، و برای برنامه ECG کلیدی است زیرا دارای یک الکترود داخلی است که در هماهنگی با سنسور‌های قرار گرفته در پشت ساعت کار می‌کند. توجه داشته باشید که Digital Crown بسته به مدل Apple Watch که خریداری می‌کنید متفاوت به نظر می‌رسد. مدل‌های LTE دارای یک حلقه قرمز در اطراف Digital Crown هستند، بنابراین می‌دانید که دارای قابلیت LTE هستند، در حالی که مدل‌های فقط GPS فاقد حلقه قرمز هستند..

رنگ‌ها و جنس بدنه

رنگ‌ها و جنس بدنه

اپل واچ سری ۷ در سه جنس آلومینیوم، فولاد ضد زنگ و تیتانیوم عرضه می‌شود. مدل‌های آلومینیومی اپل واچ مقرون‌به‌صرفه‌ترین هستند، در حالی که مدل‌های تیتانیومی گران‌ترین هستند. اپل امسال چهار رنگ آلومینیومی جدید معرفی کرد: Midnight، Starlight، Green و Blue. مدل‌های اپل واچ از جنس استیل ضد زنگ در رنگ‌های نقره ای، طلایی و گرافیت که یک سایه خاکستری عمیق است در دسترس هستند. مدل‌های تیتانیومی در رنگ‌های طبیعی (نقره‌ای خاکستری) و مشکی فضایی موجود هستند.

مدل‌های آلومینیومی اپل واچ از آلومینیوم ۱۰۰ درصد بازیافتی سری ۷۰۰۰ ساخته شده‌اند، سبک وزن، ارزان و برای یک سبک زندگی فعال طراحی شده‌اند، در حالی که مدل‌های فولادی ضد زنگ سنگین‌تر، گران‌تر و برای استفاده روزمره طراحی شده‌اند تا تمرکز بر فعالیت.

مدل‌های تیتانیومی اپل واچ دوام مدل‌های فولادی ضد زنگ را همراه با روکش برس خورده ارائه می‌دهند، اما از نظر وزن سبک‌تر هستند و در برابر لکه‌گیری مقاومت می‌کنند. در مقایسه با مدل‌های فولادی ضد زنگ، مدل‌های تیتانیومی رنگ تیره‌تر و مات‌تری دارند.

هر دو مدل فولاد ضد زنگ و تیتانیوم دارای نمایشگرهای کریستال یاقوت کبود هستند که نسبت به شیشه Ion-X که برای مدل‌های آلومینیومی استفاده می‌شود در برابر خش مقاوم‌تر هستند. مدل‌های آلومینیومی با و بدون اتصال LTE در دسترس هستند، در حالی که مدل‌های فولادی ضد زنگ و تیتانیوم فقط LTE هستند. هنگام بررسی مشخصات اپل واچ سری ۷ وقتی صحبت از وزن به میان می‌آید، وزن مدل‌های تیتانیومی کمتر از مدل‌های استیل ضد زنگ است که سنگین‌ترین مدل‌های اپل واچ هستند و تمام مدل‌های سری ۷ تا ۱۰ درصد از مدل‌های سری ۶ سنگین‌تر هستند.

دوام اپل واچ سری ۷

دوام اپل واچ سری ۷

از دیگر مشخصات اپل واچ سری ۷ پوشش کریستالی جلویی قوی‌تر و بازطراحی شده با هندسه قوی‌تر است. بیش از ۵۰ درصد ضخیم تر از مدل‌های قبلی است و در برابر ترک خوردگی مقاوم‌تر است. مدل‌های آلومینیومی اپل واچ دارای شیشه Ion-X برای محافظت از نمایشگر هستند، در حالی که مدل‌های فولادی ضد زنگ و تیتانیوم از شیشه کریستال یاقوت کبود استفاده می‌کنند. شیشه کریستال یاقوت کبود نسبت به شیشه Ion-X مقاومت بهتری در برابر خراش نشان می‌دهد زیرا ماده سخت‌تری است، به این معنی مدل‌های کریستال یاقوت کبود در برابر خراشیدگی و سایش روزمره مقاوم‌تر هستند.

اپل واچ سری ۷ همچنین دارای گواهی IP6X مقاوم در برابر گرد و غبار است که باعث می‌شود برای محیط‌هایی مانند ساحل یا صحرا بسیار بادوام‌تر باشد. این دستگاه همچنان دارای مقاومت در برابر آب WR50 است که به لطف مهر و موم‌ها و چسب‌ها برای غوطه‌ور شدن در آب تا عمق ۵۰ متری رتبه‌بندی شده است. بلندگوی اپل واچ که برای تولید صدا به هوا نیاز دارد، تنها نقطه ورود است و برای خروج آب با استفاده از ارتعاشات صوتی پس از قرار گرفتن در معرض رطوبت طراحی شده است.

از آنجایی که اپل واچ برای غوطه وری ۵۰ متر رتبه‌بندی شده است، می‌توان از اپل واچ در هنگام شنا در اقیانوس یا در استخر استفاده کرد. این فقط برای فعالیت‌های آب کم عمق مناسب است و نمی‌توان از آن برای غواصی، اسکی روی آب، دوش گرفتن یا سایر فعالیت‌هایی استفاده کرد که شامل پاشش آب با سرعت بالا یا غوطه‌ور شدن عمیق است.

صفحه نمایش همیشه روشن

نمایشگرهای بزرگ‌تر یکی دیگر از موارد جدید در مشخصات اپل واچ سری ۷ هستند و در مقایسه با نسل قبلی، تقریباً ۲۰ درصد مساحت صفحه نمایش بیشتری دارند. این امر با کاهش حاشیه‌ها به تنها ۱.۷ میلی‌متر، که ۴۰ درصد کوچک‌تر از حاشیه‌های اپل واچ سری ۶ است، به دست آمده است. مانند اپل واچ سری ۵ و سری ۶، اپل واچ سری ۷ دارای یک صفحه نمایش پلی سیلیکونی و اکسیدی با دمای بسیار پایین OLED (LTPO) برای فعال کردن قابلیت Always-On است که به صفحه ساعت و سایر اطلاعات اجازه می‌دهد تا هنگامی که اپل واچ در حال استفاده نیست، به‌طور مداوم قابل‌مشاهده باشد.

هنگامی که مچ دست پایین است، نور صفحه نمایش به منظور حفظ عمر باتری کم می‌شود، اما ویژگی‌های کلیدی مانند عقربه‌های ساعت همیشه روشن می‌مانند. لمس صفحه ساعت یا بالا بردن مچ، صفحه نمایش را به روشنایی کامل باز می‌گرداند و برای به حداقل رساندن تخلیه باتری، اپل واچ فیس‌ها را برای این ویژگی بهینه کرده است. نمایشگر اپل واچ همچنین دارای نرخ نوسازی متغیری است که در صورت غیرفعال بودن ساعت از ۶۰ هرتز به ۱ هرتز کاهش می‌یابد.

چیپست جدید اپل واچ سری ۷

در قسمت قدرت پردازشی مشخصات اپل واچ سری ۷ شاهد استفاده از یک چیپست دو هسته‌ای S7 هستیم که مبتنی بر پردازنده S6 اپل واچ سری ۶ است و عملکردی مشابه با آن تراشه ارائه می‌کند. اپل هیچ جزئیاتی در مورد بهبود سرعت یا عملکرد ارائه نکرده است و اعتقاد بر این است که اپل واچ سری ۷ قدرت پردازشی مشابه نسل قبلی دارد.

ویژگی‌های سلامتی

ویژگی‌های سلامتی

در ادامه بررسی مشخصات اپل واچ سری ۷ همان ویژگی‌های پایش سلامت موجود در سری ۶ را می‌بینیم. سنسور ضربان قلب نوری نسل دوم معیارهایی مانند کالری سوزی، ضربان قلب در حالت استراحت و ضربان قلب بسیار بالا را محاسبه می‌کند و سنسور ضربان قلب الکتریکی می‌تواند برای گرفتن نوار قلب استفاده شود، در حالی که LED و نور مادون قرمز نظارت بر اکسیژن خون را امکان پذیر می‌کند. شتاب سنج و ژیروسکوپ داخلی سایر ویژگی‌های مهم مرتبط با سلامت مانند تشخیص سقوط را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اپل واچ می‌تواند ضربان قلب پایین، ضربان قلب بالا و ضربان قلب غیرطبیعی را تشخیص دهد، مشکلات سلامتی مانند فیبریلاسیون دهلیزی را کنترل کند و هنگام تشخیص ناهنجاری‌ها اعلان ارسال کند.

باتری اپل واچ سری ۷

مشخصات اپل واچ سری ۷ نشان می‌دهد این ساعت هوشمند همچنان با یک بار شارژ، عمر باتری ۱۸ ساعته را ارائه می‌دهد. با توجه به بررسی‌های اولیه، اپل واچ سری ۷ سایز ۴۵ میلی‌متری دارای یک باتری ۱.۱۸۹ وات ساعتی (۳۰۹ میلی آمپر ساعت) است که نسبت به باتری ۱.۱۷ وات ساعتی سری ۶ ۴۴ میلی‌متری ۱.۶ درصد افزایش دارد.

از دیگر مشخصات اپل واچ سری ۷ شیوه جدید شارژ آن است. اپل واچ اکنون به لطف معماری جدید شارژ و کابل USB-C شارژر مغناطیسی سریع اپل و یک آداپتور برق ۱۸ وات یا بالاتر، می‌تواند ۳۳ درصد شارژ سریع‌تر را در مقایسه با اپل واچ سری ۶ تجربه کند. کابل USB-C شارژر سریع مغناطیسی با اپل واچ سری ۷ عرضه می‌شود، اما کاربران برای شارژ سریع باید یک آداپتور برق ۲۰ وات یا بالاتر تهیه کنند. 

تخمین عمر باتری «تمام روز» بر اساس ۹۰ بار مشاهده زمان، ۹۰ اعلان، ۴۵ دقیقه استفاده از برنامه و یک تمرین ۶۰ دقیقه‌ای با پخش موسیقی از طریق بلوتوث است. برای مدل‌های LTE، اپل ۴ ساعت اتصال LTE و ۱۴ ساعت اتصال به آیفون را برای این تخمین فرض می‌کند.

اتصالات

اتصالات

در بررسی مشخصات اپل واچ سری ۷ در بخش اتصالات و فناوریی‌های ارتباطی شاهد پشتیبانی از تکنولوژی‌های مختلف هستیم. مدل‌های سری ۷ اپل واچ به تراشه W3 طراحی شده توسط اپل مجهز شده‌اند و دو نوع آن موجود است: GPS تنها و GPS همراه با ارتباطات موبایلی با همان Cellular. مدل‌های GPS + Cellular دارای تراشه LTE داخلی هستند و می‌توانند بدون آیفون و به‌صورت نیمه‌مستقل به شبکه LTE متصل شوند، در حالی که مدل‌های GPS برای ارتباط با اینترنت فقط متکی به Wi-Fi هستند.

اپل واچ سری ۷ از وای‌فای ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز و بلوتوث ۵ پشتیبانی می‌کند. GPS از سری ۲ در اپل واچ گنجانده شده است و همه مدل‌های سری ۷، LTE و غیر LTE، دارای یک تراشه GPS هستند که به اپل واچ اجازه می‌دهد بدون نیاز به هماهنگ شدن با آیفون، موقعیت خود را تعیین کند.

با استفاده از GPS، اپل واچ می‌تواند هنگام پیاده‌روی، دویدن، پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری، سرعت، مسافت و مسیر را کنترل کند و جزییات بیشتری در مورد فعالیت‌های تناسب اندام شما ارائه دهد. سیستم های GPS، GLONASS، Galileo و QZSS برای فناوری موقعیت‌یابی در کشورهای مختلف پشتیبانی می‌شوند.

سخن پایانی

در بررسی اپل واچ سری ۷، بررسی‌کنندگان سایت‌های مختلف نسبتاً تحت تأثیر نمایشگر بزرگ‌تر اپل واچ سری ۷ قرار گرفته‌اند، اما با در نظر گرفتن دوام بیشتر باتری و قابلیت فست شارژ که در لیست مشخصات اپل واچ سری ۷ دیده می‌شود، باز هم آن را یک به‌روزرسانی نه‌چندان جذاب می‌دانند. علیرغم قرار گرفتن اپل واچ سری ۷ در لیست بهترین ساعت هوشمند سال ۲۰۲۱ باید به این نکته توجه داشت که برای چه جامعه هدفی آن را توصیه می‌کنیم. به‌عنوان مثال اگر فردی قبلاً سری ۶ را داشته این مدل به‌روزرسانی جذابی نخواهد بود.

در این مورد Dieter Bohn از Verge با ما هم‌نظر است. وی می‌گوید: اگرچه از نمایشگرهای بزرگ‌تر به‌عنوان ویژگی اپل واچ سری ۷ استقبال می‌شود، اما برای توجیه ارتقای سالانه کافی نیست. برایان هیتر هم از TechCrunch با این مسئله موافق است که با نگاهی به مشخصات اپل واچ سری ۷ که در ابعادی بزرگ‌تر در مقایسه با سری ۶ عرضه می‌شود، تغییر اساسی دیده نمی‌شود.

منبع