محصولات مرتبط
شرکت شیائومی ردمی 10 را در تاریخ 18 آگوست 2021 معرفی کرد و آن را از تاریخ 20 آگوست 2021 روانه بازار نمود. قیمت گوشی ردمی 10 در زمان عرضه حدود 160 یورو بود و این گوشی شیائومی در سه رنگ خاکستری، سفید و آبی ارائه شده است. این محصول نسخه به روز شده گوشی ردمی 9 است و به آن قابلیت هایی اضافه شده که در این محدوده قیمتی به سختی یافت می شود. این قابلیت ها شامل بلندگوهای استریو، نرخ نوسازی 90 هرتزی نمایشگر، شارژ معکوس 9 وات و اسلات اختصاصی برای کارت حافظه می شود و این مشخصات چیزی است که کاربران در گوشی های اقتصادی به دنبال آن هستند.
یکی از بهترین ویژگی های گوشی redmi 10 قیمت مقرون به صرفه آن است که همانند ردمی 9 در زمان عرضه با قیمت غیر منطقی عرضه نشده است. این محصول از هر نظر نسبت به نسل قبلی خود بهبود یافته و تراشه آن نیز برای پشتیبانی از نمایشگر 1080p بهبود یافته است. در واقع، ردمی 10 اولین گوشی هوشمندی است که در آن از تراشه مدیاتک هلیو G88 استفاده شده است. قابلیت هایی که تاکنون برای گوشی های گران تر در نظر گرفته می شد را این محصول در درون خود جای داده است. گوشی های سری ردمی و ردمی نوت دارای محصولاتی هستند که از قیمت های مناسبی برخوردار هستند و ردمی 10 نیز از این قاعده مستثنی نیست.
طراحی و ساخت ردمی 10
گوشی ردمی 10 طراحی خیلی جالبی دارد و توجه کاربران را به خود جلب کرده است. ابعاد این محصول 162 در 75.5 در 8.9 میلی متر می باشد و دارای وزنی معادل 181 گرم است. ردمی 10 ظرفیت 128 گیگ از طراحی خوش ساختی برخوردار است و هنگام در دست گرفتن این گوشی باید مراقب لغزنده بودن آن بود. در پشت گوشی، برآمدگی دوربین کاملا مشخص است و این بیرون آمدگی به اندازه ای است که وقتی گوشی را بر روی پشت آن قرار دهید، تکان می خورد. ماژول دوربین به صورت مستطیلی است و طراحی نسبتا متمایزی دارد. دوربین اصلی در قسمت بالا تعبیه شده و سه دوربین دیگر به صورت مربعی با فلاش LED قرار گرفته اند تا تقارن حفظ شود.
نمایشگر شیائومی ردمی 10
redmi 10 اولین گوشی این سری است که از نمایشگر HRR استفاده نموده و این کار را نیز با قیمت بسیار مقرون به صرفه ای انجام داده است. به غیر از نرخ نوسازی 90 هرتز، نمایشگر ردمی 10 تفاوت چندانی با ردمی 9 ندارد و صفحه نمایش 6.5 اینچی این محصول از نوع IPS LCD با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل می باشد. حداکثر روشنایی این نمایشگر 400 نیت می باشد و در حالت خودکار می تواند تا 477 نیت را پشتیبانی کند. این مقدار روشنایی برای محیط های با فضای باز کافی است و از طرفی نمی توان انتظار بیشتری را از یک گوشی ارزان قیمت داشت. حداقل روشنایی شیائومی ردمی 10 فقط 1.2 نیت می باشد که برای مطالعه در محیط های تاریک بسیار مناسب است. این نمایشگر نسبت کنتراست 1491:1 را ارائه می دهد که می تواند رنگ ها را به صورت دقیق و با پیش تنظیم رنگ استاندارد ارائه دهد.
باتری و شارژدهی
داشتن یک تراشه میان رده که مصرف کمی دارد و از طرفی باتری لیتیوم پلیمری آن 5000 میلی آمپر ساعت باشد، مطمئنا سبب افزایش طول عمر باتری خواهد شد. باتری ردمی 10 توانسته پایداری 127 ساعت از خود به ثبت برساند که کمی از ردمی 9 کمتر است. این باتری توانسته در مکالمه تلفنی بیش از 46 ساعت، وب گردی بیش از 16 ساعت و پخش ویدئو حدود 13 ساعت را پشتیبانی کند که نشان دهنده عملکرد فوق العاده آن است. همانطور که انتظار می رفت، با توجه به باتری قدرتمند و پشتیبانی از شارژ 18 واتی، سرعت شارژ چندان مناسب نیست. شارژر این محصول در آزمایش 30 دقیقه ای توانسته حدود 26 درصد از ظرفیت باتری را پر کند و شارژ کامل آن نیز به بیش از 2 ساعت زمان نیاز دارد که حاکی که از سرعت نه چندان جالب شارژر ردمی 10 است.
نرم افزار و سخت افزار
گوشی شیائومی ردمی 10 با آخرین نسخه رابط کاربری MIUI که در این مورد 12.5 می باشد ارائه شده است. شیائومی سابقه نسبتا خوبی در خصوص به روز نگه داشتن دستگاه های پائین رده و میان رده داشته و به روز رسانی های اصلی اندروید کمی دیرتر وارد این چرخه می شوند. اگرچه MIUI با تجربه کاربری اندروید فاصله زیادی دارد ولی در طی این سال ها به شکوفایی رسیده است. در گوشی redmi 10 نرم افزارها به راحتی اجرا می شوند و با وجود قیمت اقتصادی آن تنظیمات و شخصی سازی های فراوانی را به کاربران ارائه می دهد. هر چند به نظر می رسد که این رابط کاربری به روز رسانی های جزئی نسبت به MIUI 12 داشته اما در واقع حامل ویژگی های جدیدی همچون امنیت و حریم خصوصی است. کاربران می توانند از دسترسی برنامه ها به اطلاعات خصوصی مانند موقعیت مکانی و داده های شخصی جلوگیری کنند.
با توجه به قیمت گوشی ردمی 10، این محصول با تراشه دوازده نانومتری مدیاتک هلیو G88 ارائه شده است. این پردازنده می تواند از نمایشگر 1080p با نرخ نوسازی 90 هرتز پشتیبانی کند. پردازنده مرکزی این محصول به صورت 8 هسته ای است که از دو هسته 2.0 گیگا هرتز Cortex A75 و شش هسته 1.8 گیگا هرتز Cortex A55 تشکیل شده است. پردازنده این محصول همانطور که انتظار می رفت عمل کرده و نتایج بنچ مارک Geekbench حاکی از این موضوع است. به لحاظ عملکردی تفاوتی بین G85 و G88 وجود ندارد و می توانید انتظار عملکردی یکسانی با گوشی ردمی 9 را در همه حالات داشته باشید.
دوربین چهارگانه شیائومی ردمی 10
شیائومی دوربین چهارگانه ردمی 10 را طبق معمول به صورت دوربین اصلی، اولترا واید، ماکرو و عمق ارائه کرده است. بدون شک یکی از بزرگترین به روز رسانی های گوشی redmi 10 مربوط به دوربین اصلی آن می شود. همانند دیگر گوشی های این محدوده قیمتی، عکس ها دارای رنگ بندی هایی هستند که سبب می شود کاملا دور از واقعیت به نظر برسند. کنتراست و محدوده پویایی تصاویر نیز ضعیف است و با توجه به قیمت این محصول نمی توان انتظار زیادی از دوربین آن داشت. با این حال، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی این محصول دارای لنز واید با قابلیت فوکوس خودکار می باشد و دوربین اولترا واید آن نیز 8 مگاپیکسل است که از لنز اولترا واید با پوشش 120 درجه ای برخوردار است. دو دوربین دیگر که ماکرو و عمق هستند، 2 مگاپیکسلی می باشند و دیافراگم آنها f/2.4 است.
جمع بندی
گوشی های شرکت شیائومی همیشه انتخاب آسانی برای خرید هستند و خصوصا سری ردمی آن بسیار پیشنهاد می شود. یکی از این محصولات دوست داشتنی گوشی ردمی 10 است که دارای نمایشگر 90 هرتز LCD، باتری قدرتمند و دوربین مناسب می باشد. با توجه به قیمت گوشی ردمی 10، این محصول هیچ یک از قابلیت های اساسی را حذف نکرده و دارای فرستنده مادون قرمز، جک 3.5 میلی متری صدا، اسلات اختصاصی microSD و شارژ معکوس 9 وات می باشد. از معایب گوشی redmi 10 می توان به کندی رابط کاربری، کیفیت نامناسب دوربین اولترا واید در شب و شارژ نه چندان سریع آن اشاره کرد. خرید این محصول برای آن دسته از کسانی که به دنبال گوشی اقتصادی با کیفیتی هستند پیشنهاد می شود.
دیدگاه خود را بنویسید